Dierenarts Davy Debruyn

Uw dierenarts in Brugge

Dierenarts Davy Debruyn

Uw tandem van vertrouwen in Dierenartsencentrum Debruyn-Matthys? Davy Debruyn en Miquelle Matthys. Een jong, dynamisch koppel dierenartsen dat zich in Assebroek vestigde, en van daaruit kleine huisdieren helpt in de regio Brugge en daarbuiten.

Davy verdiende zijn strepen als spoedarts in de dierenkliniek van Merelbeke en als dierenarts in een groepspraktijk in Aalst. Hij volgde zijn vrouw Miquelle vanuit het verre Vlaams-Brabant naar haar geboortestad Brugge.

Dierenarts Miquelle Matthys

Miquelle bouwde haar praktijkervaring op in een privé-dierenkliniek in Vlaams-Brabant. Vandaag maakt ze samen met haar man Davy hun grote droom waar: een eigen Dierenartsencentrum in Brugge, gespecialiseerd in kleine huisdieren.

Elke dag bundelen Davy en Miquelle hun ervaring en kennis in gespecialiseerde dierengeneeskunde (radiografie, echografie, microscopie, chirurgie, intensieve zorgen, ...) om uw huisdier beter te maken. Het welzijn van uw favoriete huisdier komt daarbij altijd op de eerste plaats. En uw dier wordt hier met evenveel liefde verzorgd als thuis.

Geef uw huisdier de beste zorgen

Over ons